Momenteel zijn er geen data ingeroosterd, wanneer u zich aanmeldt op de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte.


De gezamenlijke kerk, de bruid van Christus. In eenheid een ontmoeting met de Allerhoogste, onze Geliefde, de Bruidegom: Jezus! Impressie van een Love Encounter
"This is the air I breathe"

In deze tijd is God plaatsen aan het oprichten waar Zijn naam 24 uur per dag wordt aangeroepen (Hand 15:16-17, Amos 9:11-15).

Over de hele wereld zijn al honderden van deze plekken aan het ontstaan.
Ons verlangen is dat God ook in Twente zo’n plek wil oprichten.

Als we terrein willen innemen voor Christus, het geestelijke klimaat en onze cultuur willen veranderen, hebben wij Zijn tegenwoordigheid nodig. Dan kan het worden “op aarde zoals het in de hemel is” (Matt 6:10).
Maar voordat het zover kan komen zullen we eerst moeten leren hoe te bidden vanuit Zijn hart, Zijn perspectief. We moeten als het ware opklimmen naar de hemel… In de Geest zijn we al gezeten met Hem op de troon.
Echter ons verstand, gevoel, emoties weerhouden ons er nog zo vaak van om vanuit die plek te leven (Kol 3:1-3). Dat is ook de reden waarom we veranderd moeten worden in ons denken (Rom 12:2).

Lofprijs en aanbidding is een van God gegeven sleutel om door te breken en poorten te openen naar Zijn aanwezigheid. Psalm 22 zegt dat de Heer troont op de lofzangen van Zijn volk. Letterlijk staat er dat Hij troont ‘in’ de lofzangen van Zijn volk. D.m.v. aanbidding brengen we de Koning binnen!
We willen zo graag zien dat de combinatie van muziek, zang en gebed zoals David die instelde, hersteld gaat worden in Nederland. 

Het is goed om relatie te hebben. Om éénparig te kunnen bidden en aanbidden zullen we net als de eerste gemeente elkaar moeten kennen van hart tot hart (Hand 2:46).

Ons doel is een ontmoeting met de Allerhoogste, onze Geliefde, de Bruidegom; Jezus! 


Kernwoorden: muziek, zang en gebed.

  Video Archief Love-Encounter

De bijeenkomst is in de de Hofzaal van 19.00 uur - 22.00 uur
Ontvangst vanaf 18.30 uur


Kosten:
Omdat we willen dat deze bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk zijn, hebben we ervoor gekozen geen (on)kosten te rekenen voor de deelnemers.
We geloven echter dat iedereen die deelneemt, zijn/haar verantwoordelijkheid, naar draagkracht, hierin zal nemen. Daarbij in acht genomen dat een arbeider zijn loon waard is.
Er zal een collecte zijn. 

Locatieadres:
De Kroeze Danne 
Kappelhofsweg 14
7495 RN Ambt Delden
 


Eric Abbink    +31 (0)546237014 e-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actueel[toon alles]
Activiteiten[toon alles]