GASTENBOEK

Dit gastenboek is er om te communiceren over zaken aangaande het koninkrijk van God. Dit kan zijn een bemoedigend woord of wellicht een vraag.

Het Huis van Gebed vertegenwoordigt een familiehuis dat bruist van liefde en waar aandacht is voor elkaar, als een hecht gezin waarin ook buitenstaanders zich welkom en geliefd voelen.

Op op verschillende plekken in Nederland krijgen mensen een verlangen een Huis van 24-7 Gebed te starten. Heeft u ook een verlangen voor zo'n initiatief dan moedigen wij u aan dit te posten om met elkaar verbonden te zijn, opdat het Huis van Gebed in Nederland zichtbaar wordt.


Mogelijk is de host van het gastenboek FreeGb.nl gestopt met haar activiteiten, waardoor het gastenboek niet meer te benaderen is. Wij kunnen een alternatief bieden door u aan te melden op onze facebook groepsaccount, welke te bereiken is via de button hieronder.


    

Wanneer u geen deel wilt uitmaken van de groep is er ook de mogelijkheid hieronder uw mededelingen te plaatsen als u over een facebook account beschikt.

 

 

 

Actueel[toon alles]
Activiteiten[toon alles]