Soort van Reünie, 7 juli 2013
We zouden jullie graag weer eens ontmoeten. Het is praktisch onmogelijk de vele relaties die de afgelopen jaren zijn gelegd intensief te onderhouden, hoewel we dat dat graag zouden willen. Ook derden hebben aangegeven graag weer eens samen te komen. Hierom hebben we besloten een soort van reünie te organiseren.

Uitnodiging
Heb je de afgelopen jaren een bijeenkomst bezocht welke we via het Huis van Gebed Twente hebben geïnitieerd, zoals een School van Gebed, Love Encounter, of ben je op een andere wijze met ons verbonden dan ben je van harte uitgenodigd op zondag 7 juli 2013 bij ons thuis in Haaksbergen.

Bedoeling
Deze dag is bedoeld om op een informele manier God groot te maken, onderlinge relaties te onderhouden en waar mogelijk te versterken.

Invulling
De ontvangst met koffie en een broodje is om 13.00 uur en gedurende de dag is er op een organische en informele wijze ruimte voor gesprekken, zang, gebed en aanbidding. Aan het einde van de middag, begin van de avond, mogen we genieten van een heerlijke barbecue.

Meenemen
We willen deze dag samen beleven onder het motto 'Relatie en ieder heeft iets!', dus neem, als je muziek kunt maken, je muziekinstrumenten mee! 

Opgave
Hoewel er altijd met een onverwachte gast rekening wordt gehouden willen we graag voor 5 juli weten op hoeveel personen we kunnen rekenen i.v.m. organisatie en inkoop van vlees voor de barbecue.
Opgave kan via mail of telefoon (gegevens zie onder)

Kosten
Om de kosten te dekken is een bijdrage welkom, maar niet verplicht.

Locatie
Boerderij 'De Sprinkhaan' in Haaksbergen (gegevens zie onder)

Tip 
Omdat we verwachten veel in de buitenlucht te vertoeven is het aan te bevelen een trui of een jas mee te nemen. Als je nog vragen hebt laat het even weten!

Hoop jullie zondag 7 juli a.s. om 13.00 uur te ontmoeten,

Blessings & Shalom!
Huis van Gebed Twente

Opgave voor 30 juni a.s. is gewenst i.v.m. de catering!


foto: Boerderij 'De Sprinkhaan', HaaksbergenGrotere kaart weergeven 

Locatie:
Boerderij 'De Sprinkhaan'
Oude Enschedeseweg 70
7481 PL Haaksbergen
Tel.: +31 (0)534288454


 Eric Abbink +31 (0)643888840     e-mail


 
Actueel[toon alles]
Activiteiten[toon alles]