24/7 Gebedsruimte de Stilte Kapel
Gebedstijdenrooster
In dit rooster vindt u tevens items in relatie met andere activiteiten van Huis van Gebed Twente en enkele van de met haar verbonden relaties.
Klik op de item-regel voor detail-informatie en scroll naast het rooster verder naar onderen voor meer informatie over het gebruik van de Stilte Kapel!Deze 24-7 gebedsruimte op de Kroeze Danne in Ambt Delden, is altijd open en voor ieder toegankelijk.


Enkele gebedsbijeenkomsten vinden plaats in andere gebouwen op de Kroeze Danne, maar dit wordt in dit rooster aangegeven. 

Momenteel is het nog niet manifest dat er de klok rond gebeden wordt op de Kroeze Danne, maar we strekken ons er naar uit en zijn dankbaar dat de "Stilte Kapel" vooralsnog de plek is welke hiervoor beschikbaar is.

Wanneer u alleen, of samen met een groep tot ca. 20 personen, voor gebed gebruik wenst te maken van de "Stilte Kapel" is dit mogelijk.
Als u wilt dat uw gebedstijd zichtbaar wordt in de agenda stuur dan even een e-mail naar het adres onder aan deze pagina.

De "Stilte Kapel" is 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk voor gebed.
Het is een zogenaamde "Open gebedsplek", dit betekent dat iedereen hier welkom is om God en elkaar te ontmoeten en dus principieel niet de plek voor besloten bijeenkomsten.

Het is wel zo dat er specifieke gebedsbijeenkomsten zijn ingeroosterd waarbij men zich respectvol dient op te stellen naar degene die op dat moment de bijeenkomst coördineert.

Wil jij een gebedsbijeenkomst bezoeken of zoek je een plek om even in de rust bij de Heer te zijn?

U / Jij bent hartelijk welkom!

We willen u / jou aanmoedigen contact met ons op te nemen wanneer u / jij je geroepen weet, om samen met anderen, structureel een gebedsblok in te vullen voor een specifieke doelgroep.

   
foto: "Stilte Kapel" buitenzijde                         foto: "Stilte Kapel" binnenzijde

De "Stilte Kapel" vindt u op het midden van het terrein "De Kroeze Danne". U wandelt langs het pad achter de grote zaal. Dit begint bij het rietgedekte huis "De Kroeze Danne". Halverwege aan de rechterzijde van het pad bij het begin van de dierenweide vindt u rechts het gebedshuisje.

 


Klik op de blauwe speld voor een routeplanner
Grotere kaart weergeven
 


Eric Abbink +31 (0)643888840   e-mail
Actueel[toon alles]
Activiteiten[toon alles]